twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Οκτωβρίου 2009

Δεν θα κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός!

Η οριστική απόφαση του Ολυμπιακού είναι να μην καταθέσει ένσταση για το κύρος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ χαρακτηρίζει την παράβαση της ομάδας των Σέρρων "στιγμιαίο και ανθρώπινο λάθος". Μετά απο αυτή την εξέλιξη ο αποκλείσμος των ερυθρόλευκων που ήρθε μέσα στο γήπεδο με ήττα 3-1 είναι οριστικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτιμώντας ότι η παράβαση στην οποία υπέπεσε η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός κατά τον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος, αποφάσισε να μην υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Από την πλευρά τους, οι ομάδες της Β’ Εθνικής δεν έχουν κανένα έννομο συμφέρον να υποβάλουν ένσταση για το γεγονός ότι ο Γκιγέρμε Όγιος χρησιμοποίησε έξι ξένους παίκτες στα τελευταία λεπτά του ματς με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, δεν προβλέπεται καμία αφαίρεση βαθμών για τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού πλέον η ομάδα που έχει υποπέσει στην παράβαση χάνει το ματς 3-0 και πληρώνει πρόστιμο.

«Απαράδεχτοι»!

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και την ήττα στις Σέρρες. Στον Πειραιά ανέφεραν μετά το παιχνίδι πως: «Ημασταν απαράδεκτοι, δεν είναι εικόνα αυτή, ούτε δικαιολογείται ο αποκλεισμός», αναλογιζόμενοι φυσικά ότι αυτό το διάστημα οι εναλλακτικές λύσεις των παικτών πρώτης γραμμής είναι περιορισμένες. «Συνεχίζουμε, πρώτος στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα», ειπώθηκε μεταξύ άλλων. Ο μόνος που είχε το κουράγιο να αναφερθεί στην αγωνιστική απόδοση της ομάδας του ήταν ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος με λακωνικό τρόπο δήλωσε: «Εμείς φταίμε. Ημασταν κακοί και το πληρώσαμε».

Να σημειώσουμε πως εν όψει Ατρομήτου προστέθηκε ακόμη ένας «πονοκέφαλος» στον Ζίκο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στις Σέρρες και δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του, όπως επίσης ο τιμωρημένος Ντουντού και οι τραυματίες Ντιόγο, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Νταρμπισάιρ. Μένει να φανεί η κατάσταση των Ζεβλάκοφ και Μέλμπεργκ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick