twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Οκτωβρίου 2009

Έτσι έγινε το κόλπο με τις κρεμάλες στο show το Uri Geller...

Πολλές οι αντιδράσεις για την αυθεντικότητα και την επικινδυνότητα των δοκιμασιών στο σόου «Διάδοχος του Uri Geller». Πώς έγινε το κόλπο της κρεμάλας;

Μέχρι και 40% έφτασε η τηλεθέαση του σόου «Διάδοχος του Uri Geller». Είναι χαρακτηριστικό ότι αντιρρήσεις για τις δοκιμασίες εξέφρασαν όχι μόνο οι τηλεκριτικοί Ντέπυ Γκολέμα και Πόπη Διαμαντάκου, αλλά και ο παρουσιαστής της εκπομπής Χρήστος Φερεντίνος. Στο επίκεντρο της κριτικής η δοκιμασία της κρεμάλας με τις θηλιές, στην οποία ο μένταλιστ Ζάκρης από την Κρήτη υποτίθεται οτι ρίσκαρε τη ζωή του.

Η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στην εκπομπή της «Πρωινή Μελέτη» έναν από τους mentalists για να παραδεχτεί πως όλα είναι τρικ. Είπε επίσης πως ο Uri Geller είναι συνεργάτης του FBI. Σε προηγούμενο άρθρο γράψαμε όλη την αλήθεια για τον Uri Geller, οι καταγγελίες είναι γνωστές.

Το θέμα είναι τι ρόλο έπαιξαν οι τέσσερις δημοσιογράφοι επί σκηνής, Άννα Καραμανλή, Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος. «Εμείς και οι τέσσερις δημοσιογράφοι κληθήκαμε να δούμε αυτό που έγινε πάνω στην σκηνή» είπε η Μελέτη θέλοντας να διαχωρίσει την θέση της από τα όσα έγιναν στο σόου. Όταν όμως στεκόταν δύο βήματα μακριά από τον μάγο Ζάκρη, που μπορούσε να απαγχονιστεί μπροστά της για χάρη ενός σόου, απλά παρακολουθούσε με αγωνία μέσα στο βραδινό της φόρεμα και την ψηλή γόβα της. Υπήρχε περίπτωση ο Ζάκρης να κρεμαστεί στα αλήθεια μπροστά στα μάτια τους, το πιστεύει κανείς αυτό; Δείτε το βίντεο της κρεμάλας.

Την αλήθεια την έβγαλε η ίδια η Μελέτη μέσα από την εκπομπή της. Οι καλεσμένοι στο στούντιο εξήγησαν οτι όλο αυτό που γίνεται στον «Διαδοχο του Γιούρι Γκέλερ» δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σόου, όπως άλλωστε και στο εξωτερικό. Οι συντελεστές γνωρίζουν τι θα γίνει, αλλά σαστίζουν δήθεν με αυτά που γίνονται.

Πώς όμως έγινε πραγματικά το κόλπο της κρεμάλας; Οι πιο παρατηρητικοί θα πρόσεξαν το τρικ: όταν η Ελεονώρα Μελέτη γύρισε το σταντ με τις αγχόνες, η μεσαία ήταν γυρισμένη ανάποδα. Ο Ζάκρης, η Καραμανλή και η Μελέτη είχαν συμφωνήσει από πριν να βάλουν την ψεύτικη αγχόνη στο νούμερο 1. Η Καραμανλή ανακάτεψε τις θηλιές πρώτη και φρόντισε να βάλει την ψεύτικη ανάποδα ώστε να την ξεχωρίσει η Μελέτη που θα τις ανακάτευε μετά. Η Ελεονώρα έβαλε το καρτελάκι με το νούμερο 1 στην αναποδογυρισμένη θηλιά, αλλά ξέχασε να την γυρίσει και πάλι από την σωστή πλευρά. Όταν το σταντ γύρισε, η κάμερα έδειξε στιγμιαία την ανάποδη θηλιά, γεγονός που οδήγησε τον σκηνοθέτη να κάνει εσπευσμένα κοντινό στον Ζάκρη. Η Μελέτη διόρθωσε αμέσως το λάθος της, ο Ζάκρης διάλεξε την θηλιά 1 και όλα κύλησαν «ρολόι», που θα ‘λεγε κι ο Γιούρι Γκέλερ. Αυτά τα λένε άνθρωποι παρόντες στο στούντιο και σας τα μεταφέρουμε όπως τα ακούμε.
fimes

1 σχόλιο:

Astra είπε...

Welcome to my blog about Uri Geller's shows
http://thenexturigeller2009.blogspot.com

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick