twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Νοεμβρίου 2009

Στα χέρια της αστυνομίας Αλκέτ Ριζάι και Σούλα...

Ο Αλκέτ Ριζάι και η περιβόητη Σούλα βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας. Μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας και της ΕΚΑΜ, ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα συνελήφθη σε σπίτι, στην περιοχή Άνω Σούλι, στο Γραμματικό.

Μαζί του συνελήφθη η γνωστή Σούλα, η γυναίκα που βοήθησε τους δύο κακοποιούς να φέρουν σε πέρας τις κινηματογραφικές αποδράσεις τους με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε αργά το βράδυ. Παρακολουθούσαν το σπίτι στο Άνω Σούλι, όπου γνώριζαν ότι διαμένει το τελευταίο διάστημα ο Ριζάϊ και εισέβαλαν στις 7:10 το πρωί, την ώρα που και οι τέσσερις «ένοικοι» κοιμόντουσαν.

Ο κακοποιός δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον βαρύ οπλισμό που έφερε πάνω του: Πρόκειται για Καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και χειροβομβίδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ριζάι δεν είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση.
Η κινηματογραφική απόδραση

Γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου ελικόπτερο προσγειώθηκε στον προαύλιο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού. Ταχύτατα επιβιβάστηκαν σε αυτό ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριζάι, ενώ οι φρουροί προσπάθησαν να ματαιώσουν την απόδραση πυροβολώντας, ανεπιτυχώς, κατά του ελικοπτέρου. Το αεροσκάφος απογειώθηκε και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σημειώνεται ότι ο αδερφός του Β. Παλαιοκώστας, Νίκος, κρατείται στις φυλακές Πάτρας.

Το δίδυμο είχε αποδράσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τις φυλακές την Κυριακή 4 Ιουνίου 2006. Τότε, ο Παλαιοκώστας είχε μισθώσει μαζί με συνεργό του ένα ελικόπτερο για περιηγητικούς λόγους. Σημειώνεται δε, ότι η σημερινή απόδραση έγινε ενώ έχει ήδη

ξεκινήσει η δίκη για την πρώτη, αυτήν της 4ης Ιουνίου 2006. Ο Βασίλης Παλαιοκώστας είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2008, λίγες ημέρες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick