twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Νοεμβρίου 2009

Ντέρμπι και νίκη Αντώνη Σαμαρά δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στην μάχη με την Ντόρα Μπακογιάννη

Προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά δίνουν τρεις από τις τέσσερεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο τύπο, ωστόσο η εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα ευρήματα θα κριθεί στο δεύτερο γύρο.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός, στις 3 από τις 4 δημοσκοπήσεις προηγείται της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρόθεση ψήφου και στους ψηφοφόρους που δηλώνουν ότι θα πάνε σίγουρα στις κάλπες την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά στο γκάλοπ της ΜΡΒ για το Ελεύθερο Τύπο ο Αντώνης Σαμαράς στον πρώτο γύρο συγκεντρώνει ποσοστό 44,2 έναντι 42,9 και 9,2 των συνυποψηφίων του. Στο δεύτερο γύρο ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει 47,2 έναντι 46 της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στο γκάλοπ της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» στον πρώτο γύρο ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται

με 44,6 έναντι 40,9 της κας Μπακογιάννη και 10,8 του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στο δεύτερο γύρο ο Μεσσήνιος πολιτικός συγκεντρώνει το 49,3 έναντι 44,4 της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η κα. Μπακογιάννη προηγείται στο γκάλοπ της Focus για την Απογευματινή, συγκεντρώνοντας στον πρώτο γύρο 45,5% έναντι 44,1 του Αντώνη Σαμαρά και 6 του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στη δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής", ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 44,5 έναντι 36 και 13 των συνυποψηφίων του. Στο δεύτερο γύρο ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει 49% έναντι 44 της κας Μπακογιάννη.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick