twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Μαΐου 2010

Ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του στο Facebook

Γυμνές φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του, ανέβασε στο facebook ένας 32χρονος, που θέλησε με αυτό τον τρόπο να την εκδικηθεί, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Τυφλωμένος από το μίσος, ο 32χρονος μοντέρ, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον χωρισμό του με την πρώην σύντροφο του, έφτιαξε ένα προφίλ με τα στοιχεία της στο διαδίκτυο.

Έβαλε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, γυμνές της φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές ενώ έγραψε και άσεμνα μηνύματα, προκαλώντας ουσιαστικά τους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί της.

Τα μηνύματα και οι κλήσεις στο τηλέφωνο της ανυποψίαστης κοπέλας, άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Άνδρες διαφόρων ηλικιών την καλούσαν μιλώντας της χυδαία, όπως η ίδια κατήγγειλε, ζητώντας της να τους προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες.

Η νεαρή κοπέλα, κατήγγειλε το πρόβλημα στην αστυνομία, η οποία έπειτα από έρευνες, έφτασε στα ίχνη του 32χρονου πρώην συντρόφου της, τον οποίο και συνέλαβε ενώ κατέσχεσε και τον υπολογιστή από τον οποίο δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο προφίλ στο facebook.

Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick