twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Ιουλίου 2010

"Ζει και Βασιλεύει" ο Τέρενς Κουΐκ!

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ "ΠΕΘΑΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι το Ταμείο που είμαι ασφαλισμένος,καλύπτει τα έξοδα της πρώτης κηδείας μου και μόνο.Είναι αμαρτία να βάζω απο κει και πέρα τους απογόνους μους σε έξοδα για επιπλέον τελετές.(Που είναι και πανάκριβρες).

Με τη σημερινή "είδηση" ήδη έχουν βάλει το χέρι στη τσέπη τέσσερις φορές.Νομίζετε ότι έτσι πρέπει να...ξεκοκαλίζουν τα χρήματα που τους άφησα?
Χαχαχα!!!
Την καλημέρα μου από τις θάλασσες που κάνω ολιγοήμερεες διακοπές.Από Δευτέρα επιστρέφω στο Δελτίο Ειδήσεων του BLUE SKY.Αδιάψευστη μαρτυρία ότι και αυτή η απόπειρα απέτυχε και ότι εξακολουθώ να...ζώ!

Δύο φορές με πέθαναν απο το διαδίκτυο=1+1
Την πρώτη φορά που με πέθαναν ήταν 8 Ιανουαρίου
Την δεύτερη 8 το πρωί
Την τρίτη (η τηλεοπτική) 8 το βράδυ 11888

Τυχαίο ή "τρομακτικό"?Δεν νομίζω...Κσι πάλι χαχαχα

Φιλικά
Τέρενς

Υ.Γ.: Πάντως,εδώ που τα λέμε,το αστείο παρατράβηξε.Έχω και παιδιά που είναι χρήστες του διαδικτύου και δεν νομίζω ότι είναι πλάκα να διαβάζουν ότι ο πατέρας τους πέθανε.Όσο και αν γίνεται επισήμανση ότι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick