twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Αυγούστου 2010

Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της Τσέλσι Κλίντον

Την παντρέψαμε την Τσέλσι Κλίντον με τον Μαρκ Μεζβίνσκι και, επιτέλους, μας έφυγε το άγχος... Υπό άκρα μυστικότητα και με το κόστος να εκτιμάται από 3 έως 5 εκατομμύρια, η μοναχοκόρη του Μπιλ και της Χίλαρι έγινε πλέον σύζυγος τραπεζίτη και οι «κακκές γλώσσες» την θέλουν σύντομα στην πολιτική

Ο γάμος έγινε στην κωμόπολη Ρίνεμπεκ, περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια της Νέας Υόρκης, σε ένα ιστορικό κτήμα πάνω από τον ποταμό Χάντσον, το Άστορ Κορτς.

«Δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ημέρα για να γιορτάσουμε την αρχή της νέας τους ζωής και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεχόμαστε τον Μαρκ στην οικογένειά μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ζεύγους Κλίντον. Κάτι πιο τυπικό και... παγερό δεν είχατε να πείτε για τον γάμο της κόρης σας; Εδώ μέχρι και κλάμα ρίχνουν οι γονείς της νύφης!

Για να μην πλησιάσουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι στο τεράστιο κτήμα, οι δρόμοι είχαν κλείσει και είχαν απαγορευτεί οι πτήσεις πάνω από την περιοχή. Άσε που κανείς δεν έμαθε έστω ένα στοιχείο «ψαρεύοντας», αφού μέχρι και οι υπάλληλοι είχαν πάρει όρκο σιωπής!

Να φανταστείς, ούτε την μάρκα του νυφικού δεν έκαναν γνωστή (και μια μέλλουσα νύφη - φίλη μου ακόμα τρέχει από οίκο σε οίκο)! Τώρα αν όντως το κέντησε η Βέρα Γουάνγκ ή κυρά-Χρυσούλα η μοδίστρα... θα σας γελάσουμε!

Οι πληροφορίες, πάντως, μιλούν για 400 με 500 καλεσμένους και κόστος έως 5 εκατομμύρια. Κατά το NBC, τέντες και κλιματισμός κόστισαν 600.000 δολάρια, ενώ ο στολισμός από τον «ανθοπώλη των σταρ», Τζεφ Λίθαμ, έκανε 500.000 δολάρια.

Στο μεταξύ, η άκρα μυστικότητα έχει κάνει τα νεύρα των Αμερικανών κρόσια, που προσπαθούν διακαώς να μάθουν έστω και τι χρώμα ήταν τα λουλούδια! Βέβαια, κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για... σκόπιμη απόκρυψη, με στόχο την υπερβολική δημοσιότητα και, στο μέλλον, μια πολιτική καριέρα στα χνάρια του μπαμπά και της μαμάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick