twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2010

Κάντε το τεστ για να δείτε αν έχετε ζήσει προηγούμενες ζωές


Έχετε νιώσει έντονη έλξη για μια χώρα που ποτέ δεν έχετε επισκεφτεί, σαν κάτι να σας καλεί κοντά της; Συμβαίνει συχνά να συναντάτε κάποιον και από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, να νιώθετε απέχθεια γι αυτόν, χωρίς λόγο; Βλέπετε συχνά το ίδιο επαναλαμβανόμενο όνειρο με στοιχεία μιας εποχής που σας είναι εντελώς άγνωστη; Έχετε την άισθηση του deja vu για πρόσωπα, τόπους και καταστάσεις;

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν σίγουρα να οφείλονται σε μια σειρά από εμπειρίες και βιώματα της τωρινής σας ζωής, ενώ πολλά από αυτά εξηγούνται επιστημονικά. Όμως αν δεχτούμε την θεωρία της μετεμψύχωσης, τότε είναι πιθανό όλες αυτές οι γνωστές - άγνωστες καταστάσεις να αποτελούν μνήμες προηγούμενων ζωών.

Κάντε το τεστ εδώ και μάθετε αν αυτή η ζωή που ζείτε τώρα, είναι η μοναδική!

ΜΑ

μετεμψύχωση: Η ενσάρκωση της ψυχής ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει, σε ένα νέο σώμα, ανθρώπου ή ζώου, μέσα από το οποίο ξαναγεννιέται. Η μετενσάρκωση είναι μια πίστη ευρέως διαδομένη στους Ινδουιστές, τους Βουδιστές και πολλούς πολιτισμούς της Άπω Ανατολής.
Αν και δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσουμε την αλήθεια αυτής της πίστης, οι υποστηρικτές της λένε οτι πολλοί άνθρωποι δίνουν σημαντικές πληροφορίες από προηγούμενες ζωές τους, ιδιαίτερα οταν βρίσκονται σε κατάσταση ύπνωσης. Οι πολέμιοι της μετενσάρκωσης απο την άλλη υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν "ευσεβή πόθο" που προέρχεται από τον φόβο του θανάτου και την ανάγκη του ανθρώπου να πιστέψει πως υπάρχει "συνέχεια" μετά τον σωματικό θάνατο.
Στον Ινδουισμό συναντάμε και την ένοια της "θείας ενσάρκωσης", avatar, κατά την οποία ένας θεός επιλέγει το σώμα κάποιου ανθρώπου για να ενσαρκωθεί και να κατέβει στη γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick