twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Σεπτεμβρίου 2010

Γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός σε κύκλωμα κοκαΐνης!

Aνάστατη είναι η εγχώρια σόουμπιζ από την είδηση ότι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και ηθοποιός εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός συνελήφθη στο σύμπλεγμα της Μαρτινίκα (του νησιού της Καραϊβικής θάλασσας και του Ατλαντικού Ωκεανού) όπου και έκανε κρουαζιέρα καθώς οι αστυνομικοί (μετά από πληροφορίες) έκαναν έρευνα και βρήκαν πάνω του δύο κιλά καθαρής κοκαΐνης κρυμμένα σε βαλίτσα με διπλό πάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής είχε προμηθευθεί τα ναρκωτικά από Έλληνα ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Βενεζουέλα και έχει διασυνδέσεις με μεγαλέμπορο κοκαΐνης ελληνικής -επίσης- καταγωγής.

Η είδηση έσκασε κυριολεκτικά σαν κεραυνός εν αιθρία στους καλλιτεχνικούς κύκλους, ενώ αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν πως ο εν λόγω τραγουδιστής θα διοχέτευε την κοκαΐνη σε επώνυμους με τιμές περίπου 200 ευρώ το γραμμάριο αποφέροντας έτσι στον ίδιο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 400.000 ευρώ.

Η Interpol αλλά και η Europol που ενημερώθηκαν άμεσα για τη σύλληψη του 45χρονου τραγουδιστή, διαπίστωσαν ότι είχε σκοπό να μεταβεί αεροπορικώς στο Άμστερνταμ και από εκεί στην Ελλάδα. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, πάντως, επεκτείνονται και στον πληροφοριοδότη που «έδωσε» τον τραγουδιστή στις αρχές καθώς -όπως εκτιμάται- είναι συνδετικός κρίκος Έλληνα βαρόνου της κοκαΐνης με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής

O τραγουδιστής έχει παίξει σε αρκετά γνωστά σίριαλ (κυρίως τη δεκαετία του '90) ενώ έχει δοκιμάσει την τύχη του και στη δισκογραφία, με αρκετή μάλιστα επιτυχία. τα τελευταία χρόνια ασχολούταν κυρίως με τη μουσική.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick