twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Ιουνίου 2009

Η 35χρονη στο Νέο Κόσμο άφησε οδηγίες για την κηδεία της


«Πείτε στην συνάδελφό μου ότι δεν θα ξαναπάω στην τράπεζα. Θέλω να αφήσετε δύο άσπρα τριαντάφυλλα στον τάφο μου και την κηδεία μου να αναλάβει το γραφείο κηδειών του φίλου μου Γιάννη Σερλεμέ». Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της 35χρονης οικονομολόγου, που χθες το πρωί βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της στο Νέο Κόσμο. Συγκεκριμένα, βρέθηκε κρεμασμένη από συρματόσχοινο που είχε δέσει στην πόρτα της κουζίνας. Οταν χθες το πρωί δεν πήγε στη δουλειά, οι συνάδελφοί της ανησύχησαν και αμέσως μετέβησαν στο σπίτι της. Οταν δεν έλαβαν καμία απόκριση, κάλεσαν την αστυνομία και βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Η νεαρή αυτόχειρας εργαζόταν σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Συντάγματος και σύμφωνα με όσα λένε οι φίλοι της και οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διέμενε, φαίνεται ότι είχε αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή της εδώ και αρκετό καιρό. Κι αυτό γιατί η πρώτη φορά που το επιχείρησε ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έκοψε τις φλέβες της στο μπάνιο του σπιτιού της. Τότε όμως την πρόλαβαν οι φίλοι της, που τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο.

Η 35χρονη καταγόταν από την Κέρκυρα. Είχε έναν αδερφό, ο οποίος διαμένει στην Αθήνα, ενώ ήταν ορφανή από γονείς. Οπως λέει στην «Espressso» ο κ. Γιάννης Σερλεμές, πολύ στενός της φίλος, η Θεοδώρα είχε αποκαλύψει την πρόθεσή της. «Μας έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Οι λόγοι ήταν ψυχολογικής φύσεως, δεν πιστεύω ότι είχε κάποια ερωτική απογοήτευση. Είμαι συγκλονισμένος».

Στο σημείωμα που άφησε πίσω της η αυτόχειρας, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν έδωσε κάποια εξήγηση για την πράξη της, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να δοθούν τα πράγματά της σε ορφανοτροφείο.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Ηταν ένας χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος» λέει η κ. Μαίρη Σαμοθράκη, ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου έμενε η 35χρονη και συνεχίζει: «Εμενε τρία χρόνια στο σπίτι. Ηταν πάντα τυπική στις υποχρεώσεις της και δεν μου είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα».

«Ηταν μία πανέμορφη κοπέλα, πάντα προσεγμένη. Εβγαινε με τις παρέες της και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα» λέει στην «Espresso» η κ. Μαρίνα Τόσκα, που μένει στο διπλανό διαμέρισμα, εκφράζοντας και εκείνη την απορία της για το τι μπορεί να την έσπρωξε στην απελπισία.
Espresso New

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick