twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Ιουνίου 2009

Συγκλονιστική τροπή της υπόθεση θανάτού του Κωσταντίνου Καραδήμα


Νέα, συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση εξιχνίασης των συνθηκών θανάτου του ηθοποιού Κωνσταντίνου Καραδήμα, τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Μαρτίου. Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της «Espresso» για τη σύλληψη του 35χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού (ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν μαζί με τον ηθοποιό τη μοιραία ημέρα) με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής, η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμά του μικρά φιαλίδια που περιείχαν παραισθησιογόνα ουσία σε υγρή μορφή!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξήγηση που φέρεται να έδωσε ο ίδιος ο αξιωματικός, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον εξέτασαν, επρόκειτο για «διεγερτική ουσία» την οποία προμηθεύτηκε μέσω Internet.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για υγρό παρασκεύασμα που κάνει θραύση εδώ και μία επταετία στην Αγγλία (αλλά δεν ήταν γνωστό έως τώρα στην Ελλάδα), το οποίο ο χρήστης δεν το λαμβάνει υποδόρια ή ενδοφλέβια, αλλά το εισπνέει. Πάντα κατά τον 35χρονο αξιωματικό, το συγκεκριμένο είδος ναρκωτικού εξασφαλίζει πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις τουλάχιστον για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο.

Εάν επαληθευτούν οι ισχυρισμοί του, όπως είπαν στην «Espresso» αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.: «Θα βρεθούμε μπροστά σε ένα συστατικό, σε μια ακόμη άγνωστη ουσία που δεν ξέρουμε εάν είναι εγκεκριμένη ή όχι».

Δείγματα από το περιεχόμενο των φιαλιδίων που κατασχέθηκαν έχουν αποσταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους, αλλά και στον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων, αφενός για να εξεταστεί η χημική σύνθεση τους, αφετέρου για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και σε ποιο βαθμό αρνητικές συνέπειες για την υγεία.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η αποκάλυψη του νεαρού αξιωματικού ότι με τον ίδιο τρόπο, με παραγγελία μέσω
Internet δηλαδή, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί κάποια σπρέι τα οποία με ένα και μόνο απλό ψεκασμό στα μάτια προκαλούν ισχυρή σεξουαλική διέγερση. Και αυτή η αποκάλυψη εξετάζεται, όπως είναι φυσικό. Πρώτα, για να διαπιστωθεί εάν προωθείται τέτοιο επικίνδυνο προϊόν στην ανεξέλεγκτη αγορά του κυβερνοχώρου και, στη συνέχεια, για να εξευρεθούν τρόποι απαγόρευσης της κυκλοφορίας του.

Υπενθυμίζεται ότι στην έρευνα, που έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στο διαμέρισμα του 35χρονου αξιωματικού είχε βρεθεί και μικροποσότητα κοκαΐνης. Οπως είναι φυσικό, ο 35χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού θα κληθεί τώρα να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις ενώπιον του δικαστή για τους λόγους που τον έκαναν να μεταφέρει και να αφήσει ημιθανή τον ταλαντούχο ηθοποιό στο κεφαλόσκαλο της πολυκατοικίας του, με τραγικές για τον Καραδήμα συνέπειες, καθώς δεν του δόθηκε η παραμικρή ευκαιρία να πολεμήσει για τη ζωή του στο Τζάνειο, το οποίο απείχε λίγα μόνο μέτρα.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στις οποίες προχώρησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του Κώστα Καραδήμα, αλλά και αν είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών ή αλκοόλ.

Οσον αφορά τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο σπίτι του αξιωματικού, αυτό που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές είναι να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο για τα ελληνικά δεδομένα ναρκωτικό, καθώς δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τους κινδύνους και τις επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό - ειδικά εάν συνδυαστεί με άλλες ουσίες!

από την espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick