twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Ιουνίου 2009

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ

Μαύρα σύννεφα, βροχές και «βουτιά» της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τα επόμενα εικοσιτετράωρα! Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, μετά τις χθεσινές βροχοπτώσεις που έπληξαν τη βόρεια Ελλάδα και προκάλεσαν εκτεταμένα προβλήματα σε διάφορες περιοχές του δήμου Σερρών και της Δράμας, έρχεται και δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Ετσι, για τις επόμενες ημέρες τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες κατά διαστήματα σε όλη χώρα και η αισθητή πτώση του υδράργυρου,καθώς η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές θα υποχωρήσει σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή.

Οπως λέει η μετεωρολόγος της ΕΜΥ Αντωνία Τασοπούλου, «σήμερα σε όλη τη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία στη νότια Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς, στα βόρεια τους 26 και στη δυτική Μακεδονία και την Ηπειρο τους 22 βαθμούς Κελσίου. Ειδικότερα για την Αθήνα, σήμερα Πέμπτη αναμένονται βροχές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ δεν αποκλείεται και αύριο να βρέξει. Η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα θα φτάσει τους 28 βαθμούς, ενώ το Σάββατο θα αγγίξει τους 30-31 βαθμούς Κελσίου».

Οπως τόνισε η κ. Τασοπούλου, το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει το ίδιο τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, «με βροχές στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, ενώ το Σάββατο στα νότια αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Οι θαλάσσιες μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς προβλήματα, αφού οι άνεμοι, δυτικών διευθύνσεων, δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ»
Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick