twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Ιουνίου 2009

"Χυδαίο" το περιεχόμενο της Google σύμφωνα με την κυβέρνηση της Κίνας!


To υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας κατηγόρησε την αγγλόφωνη εκδοχή της μηχανής αναζήτησης Google ότι διασπείρει χυδαίο περιεχόμενο που παραβιάζει τους νόμους της χώρας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Κουίν Γκανγκ δεν απάντησε ευθέως στο κατά πόσο η κυβέρνηση ήταν υπεύθυνη για τα πρόσφατα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί στην πρόσβαση στο Google στην Κίνα, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν νόμιμα.

«Σύμφωνα με παράπονα πολλών κατοίκων, η αγγλόφωνη μηχανή αναζήτησης του Google έχει διασπείρει μεγάλες ποσότητες χυδαίου περιεχομένου που είναι προκλητικό και πορνογραφικό, παραβιάζοντας κατάφωρα τους σχετικούς νόμους και κανόνες στην Κίνα», όπως δήλωσε.

«Θέλω να τονίσω ότι το κινεζικό Google είναι μία εταιρεία που λειτουργεί εντός της Κίνας για να παρέχει υπηρεσίες αναζήτησης στο ίντερνετ και πρέπει να συμμορφώνεται με τους κινεζικούς νόμους και κανόνες».

Reuters
nafemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick