twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Ιουνίου 2009

Χάνει και τον Ένχελααρ ο ΠΑΟ!

Απρόσμενη εξέλιξη φαίνεται να παίρνει η μεταγραφή του Ορλάντο Ένχελααρ στον Παναθηναϊκό! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα «vi.nl» ο Ολλανδός μέσος απέρριψε τελικά την πρόταση των «πρασίνων» και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν. Βάσει του ίδιου του ρεπορτάζ, ο 30χρονος μέσος είδε με καλό μάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του στη Τβέντε, Φρεντ Ρούτεν και για το λόγο αυτό αποφάσισε να δεχτείτο τριετές ή τετραετές συμβόλαιο που του προσέφερε η PSV.

H είδηση αυτή αναρτήθηκε στην παραπάνω ιστοσελίδα τα ξημερώματα Σαββάτου και όπως είναι λογικό από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν πάρει θέση μέχρι στιγμής. Παράλληλα, όπως διευκρινίζεται, η ομάδα της Ολλανδίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Σάλκε περίπου 4εκατ. ευρώ, περίπου τα διπλάσια από όσα συμφώνησε το «τριφύλλι».

Μέχρι χτες αυτό που γνωρίζαμε από τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο διεθνής μέσος θα ερχόταν στη χώρα μας τη Δευτέρα, για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη στο σημερινό (20/6) φύλλο της «SportDay»: «Με τον Ορλάντο δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές και τη Δευτέρα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε αύριο να μιλήσουμε και με τον παίκτη από κοντά, μια και επιστρέφει από την Αμερική. Η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη μόνο όταν μπουν οι υπογραφές. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει».

sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick