twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Ιουνίου 2009

Προσφέρει τον Μπουονανότε

Συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Αντριάν Καστεγιάνο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του Κριστιάν Λεντέσμα. Όμως η κουβέντα δεν έμεινε μόνο στο «λύκο», αφού ο γνωστός μάνατζερ πρότεινε τον Ντιέγκο Μπουονανότε για την θέση του Σεμπαστιάν Λέτο. Το gazzetta.gr σας προσφέρει σε βίντεο τον αριστεροπόδαρο Αργεντίνο. Ντραγκουντίνοβιτς: «Θέλω να έρθω». Θέλουν χρόνο οι Αγγελόπουλοι.

Πρόκειται για τον 21χρονο άσο της Ρίβερ Πλέιτ ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτης της Αργεντινής. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του αριστερού χαφ, όσο και σε αυτή του δεύτερου επιθετικού. Η τιμή του είναι απαγορευτική αφού ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι θέμα συνιδιοκτησίας ή ακόμα και ανταλλαγή με τον Λεντέσμα και τον Μπελούτσι.

Ο Μπουονανότε είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής U-21 και ήδη το όνομα του απασχολεί πολλές μεγάλες ευρωπαϊκέςομάδες. Ο Καστιγιάνο θα έχει νέο ραντεβού με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη για να ξεκαθαρίσει το θέμα του Λεντέσμα και να φανεί αν όντως υπάρχει ζήτημα με τον νεαρό Αργεντινό χαφ της Ρίβερ.
Δείτε μερικά από τα γκολ του εδώ



από την gazetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick