twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Ιουνίου 2009

Διακίνηση σκληρών ναρκωτικών σε γνωστό μπαρ - ρεστοράν στο Γκάζι


Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί, από χθες, η αποκάλυψη της διακίνησης σκληρών ναρκωτικών σε γνωστό μπαρ-ρεστοράν στο Γκάζι όπου συχνάζει η αφρόκρεμα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του υπευθύνου του καταστήματος και τεσσάρων πελατών για κατοχή κοκαΐνης.

Η διακίνηση της πανάκριβης «λευκής σκόνης» πραγματοποιούταν, όπως ανέφεραν στην «Espresso» αστυνομικές πηγές, μέσα στο μπαρ του καταστήματος. Η χρήση κοκαΐνης τις περισσότερες φορές γινόταν στις τουαλέτες. Οπως περιέγραφαν χθες αστυνομικοί που προΐσταντο των ερευνών, υπήρξαν και σπάνιες περιπτώσεις που οι «εκλεκτικοί» και εύποροι θαμώνες έκαναν χρήση ακόμα και πάνω στα λιγοστά τραπέζια που βρίσκονται έξω από το μπαρ.

Οι πρώτες πληροφορίες ότι στο μπαρ-ρεστοράν γινόταν διακίνηση κοκαΐνης και άλλων ψυχοτρόπων ουσιών έφτασαν στους αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών πριν από δύο εβδομάδες, οπότε και ξεκίνησε άμεσα η επιχείρηση επαλήθευσής τους. Οι αξιωματικοί ανέθεσαν σε δύο ζευγάρια αστυνομικών να παρουσιαστούν ως πελάτες και ναπαρακολουθούν τι «παίζει» στο μαγαζί. Επί μιάμιση εβδομάδα τα «ζευγάρια» αστυνομικών σύχναζαν στο πολυτελές κατάστημα και όταν πια βεβαιώθηκαν ότι οι πληροφορίες ήταν ακριβείς, χθες στις 4.10 τα ξημερώματα, έγινε η έφοδος των συναδέλφων τους.

Κατά την έφοδο βρέθηκαν πάνω σε τέσσερις πελάτες πέντε δόσεις κοκαΐνης, συνολικού βάρους 4,2 γραμμαρίων, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη που η δόση βρέθηκε στο μπουκαλάκι του ασετόν που είχε γυναίκα χρήστης για να ξεβάφει τα νύχια της. Συνελήφθη και ο 34χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, στο σπίτι του οποίου λίγο αργότερα βρέθηκε μικροποσότητα φούντας. Επειτα από αυτό, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διευκόλυνση χρήσης ναρκωτικών και άπαντες εστάλησαν στην εισαγγελία.
Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick