twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Ιουνίου 2009

Χάνει κιλά ο Μάικλ Τζάκσον


Νέους φόβους για την υγεία του Μάικλ Τζάκσον εμπνέει η αισθητή απώλεια βάρους του. Ο άλλοτε βασιλιάς της ποπ, που έχει ύψος 1,77 μ., ζυγίζει λιγότερο...από 58 κιλά, γεγονός που έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη ανησυχία στα κοντινά του πρόσωπα σχετικά με το κατά πόσο θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο 50χρονος τραγουδιστής άρχισε να παραλείπει γεύματα και να τρώει μόλις μία φορά την ημέρα επειδή φοβάται πως αν πάρει κιλά, θα περιοριστούν οι πιθανότητες που έχει να νικήσει τον καρκίνο του δέρματος.

«Ο Μάικλ έχει φοβία με το πάχος. Δεν θέλει να πάρει καθόλου βάρος. Ζυγίζει όμως λιγότερα από 58 κιλά, κάτι που δεν είναι καθόλου υγιές» λέει πηγή από το στενό του περιβάλλον, τονίζοντας ότι ο Τζάκσον επιμένει πως το ένα γεύμα την ημέρα είναι αρκετό για εκείνον. «Είναι πολύ αδύνατος και αδύναμος» προσθέτει.
ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick