twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

24 Ιουνίου 2009

Πυροβόλησε την πεθερά του


46χρονος στα Τρίκαλα πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την πεθερά του. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στα Τρίκαλα για τον εντοπισμό του

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στα Τρίκαλα για τον εντοπισμό 46ρονου που αποπειράθηκε να σκοτώσει την πεθερά τους εχθές το μεσημέρι, την οποία και θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την κόρη της.

Το συμβάν σημειώθηκε σε κατάστημα χαρτικών στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου είχε πάει να ψωνίσει η 67χρονη πεθερά του δράστη από το Διαλεκτό, ο οποίος την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και την τραυμάτισε στο κεφάλι. Η 67χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια και κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του trikki.gr, βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του τους τελευταίους μήνεκαι θεωρούσε ως υπεύθυνη για τον χωρισμό του την πεθερά του με την οποία λίγο πριν την απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε διαπληκτιστεί για να επιστρέψει λίγο αργότερα οπλισμένος με καραμπίνα και να προβεί στην προαναφερόμενη πράξη.
Ο 46χρονος μετά τον πυροβολισμό επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πάντως συγχωριανοί του δράστη κάνουν λόγο ότι τον τελευταίο καιρό ο 46χρονος είχε τσακωθεί αρκετές φορές με την πεθερά του, καθώς η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε στην Αθήνα όπου και εργάζεται, κάτι για το οποίο καταλόγιζε ευθύνες στην 67χρονη.
Madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick