twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουνίου 2009

Τι δήλωσαν οι διάσημοι για τον ξαφνικό θάνατο του Michael Jackson


Ο ξαφνικός θάνατος του Μάικλ Τζάκσον έχει βυθίσει στο πένθος το Χόλιγουντ, που ήδη θρηνούσε το χαμό της Φάρα Φόσετ. «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω ύστερα από αυτά τα λυπηρά νέα», λέει η Μαντόνα. «Πάντα θαύμαζα τον Μάικλ Τζάκσον. Ο κόσμος έχει χάσει έναν από τους μεγάλους, αλλά η μουσική του θα ζήσει για πάντα! Η καρδιά μου πηγαίνει στα τρία του παιδιά και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του. Ας τους ευλογήσει ο Θεός».

UPDATE:
Όσα δήλωσε o Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη. Χάσαμε μία διάνοια και έναν πραγματικό πρεσβευτή όχι μόνο της ποπ μουσικής αλλά της μουσικής γενικότερα. Έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλές γενιές και θα θυμάμαι για πάντα τις στιγμές που μοιράστηκα μαζί του στη σκηνή και όλα όσα έμαθα για τη μουσική από εκείνον όταν βρεθήκαμε μαζί. Η καρδιά μου βρίσκεται στην οικογένεια και στους αγαπημένους του».



«Ήταν μαγικός. Ήταν αυτό που όλοι πασχίζαμε να γίνουμε. Θα είναι για πάντα ο βασιλιάς της ποπ» δήλωσε η Μπιγιονσέ.



Χθες το απόγευμα μίλησε και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το θάνατο του Τζάκσον. Η Σπίαρς είπε «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που θα τον παρακολουθούσα στις συναυλίες του στο Λονδίνο. Θα κάναμε περιοδεία τις ίδιες ημερομηνίες και είχα κανονίσει να πάρω αεροπλάνο για να πάω στο Λονδίνο να τον δω. Υπήρξε έμπνευση για μένα σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου και είμαι συντετριμμένη που έφυγε».



Η Γουίτνεϊ Χιούστον ετοιμάζει τη μεγάλη της επιστροφή όπως ακριβώς έκανε και ο Μάικλ. «Είμαι γεμάτη θλίψη» δήλωσε λακωνικά.



Η Σερ μίλησε στο Λάρι Κινγκ και στην εκπομπή του στο CNN όπου μοιράστηκε πολλές αναμνήσεις της με τον Τζάκσον. Η σταρ θυμήθηκε όταν είχαν χορέψει μαζί στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Queen Mary, και όταν είχαν παρακολουθήσει το μιούζικαλ Dreamgirls. «Τον θυμάμαι ως ένα νεαρό αγόρι, ένας έφηβος που γνώρισα. Ήταν εξαιρετικός έφηβος, αισιόδοξος και αξιαγάπητος».



Η Τζέιν Φόντα προτίμησε να εκφράσει τη θλίψη της μέσω twitter. Η διάσημη σταρ έγραψε «έχω μείνει άναυδη. Ο φίλος μου, Μάικλ Τζάκσον, είναι νεκρός. Έζησε μαζί μου μια εβδομάδα όταν εγώ γύριζα μία ταινία».
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, που είχε παντρευτεί τον Τζάκσον στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, λέει: «Είμαι πολύ λυπημένη. Είμαι συντετριμμένη για τα παιδιά του, που ξέρω ότι ήταν τα πάντα για εκείνον, και για την οικογένειά του. Αυτή είναι μια τόσο μεγάλη απώλεια σε τόσα πολλά επίπεδα, που τα λόγια δεν φτάνουν».



«Η καρδιά μου είναι γεμάτη λύπη για την απώλεια του αληθινού μου φίλου, Μάικλ», προσθέτει η Μπρουκ Σιλντς που έβγαινε για λίγο καιρό με τον Μάικλ Τζάκσον τη δεκαετία του '80. «Ήταν ένας σπάνιος φίλος, καλλιτέχνης και προσέφερε πολλά στον κόσμο. Σμίγω με την οικογένεια και τους οπαδούς του για να γιορτάσουμε την απίστευτη ζωή του και να θρηνήσουμε τον πρόωρο χαμό του».

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, μία από τις πιο στενές φίλες του Μάικλ εδώ και δεκαετίες, ήταν «συντετριμμένη» για να κάνει κάποια δήλωση, ενώ ο παραγωγός των μεγαλύτερων επιτυχιών του, Κουίνσι Τζόουνς, λέει: «Είμαι συντετριμμένος έπειτα από αυτά τα τραγικά και απρόσμενα νέα. Για τον Μάικλ, το να τον παίρνουν από εμάς τόσο ξαφνικά και σε τόσο νεαρή ηλικία, απλά δεν έχω λόγια».



Μάικλ4

Δήλωση για τον Μάικλ έκανε και η Λάιζα Μινέλι: «Ήταν ένας ευγενής, αυθεντικός και υπέροχος άνθρωπος. Ήταν επίσης ένας από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες που έχουν ζήσει ποτέ. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και θα μου λείπει κάθε μέρα που θα περνά για το υπόλοιπο της ζωής μου».



Μάικλ5

Καθώς οι ώρες περνούν όλο και περισσότεροι σταρ μιλάνε για το βασιλιά της ποπ. «Είμαι τόσο πληγωμένη από αυτά τα τρομερά νέα», λέει η Σελίν Ντιόν. Από την αρχή της καριέρας μου, ήταν το είδωλό μου. Ήταν μια αυθεντία και ένας απίστευτος καλλιτέχνης! Θυμάμαι που μεγάλωνα βλέποντας τον Μάικλ και τα βιντεοκλίπ του στην τηλεόραση. Είχα την αφίσα του στον τοίχο μου. Ήταν υπέροχος ο τρόπος που τραγουδούσε, που έγραφε, που χόρευε. Είναι απίστευτο που δεν είναι πλέον μαζί μας».
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick