twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Αυγούστου 2009

Έρχεται οριστικά στην Θεσσαλονίκη ο Μπολτ!


Το πιο πολυσυζητημένο όνομα του Παγκόσμιου αθλητισμού, που δεν είναι άλλο από αυτό του Γιουσέιν Μπολτ, θα λάμψει τελικά το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στο «Καυτανζόγλειο» της Θεσσαλονίκης στον τελικό των Γκραν Πρι στίβου της IAAF, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.

«Σήμερα ο Γιουσέιν Μπολτ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο της συμμετοχής του και θα είναι εδώ, στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Αλλοι έλεγαν ότι δε θα έρθει, άλλοι ότι θα έρθει, τελικά όμως ο μεγαλύτερος αθλητής όλων των εποχών θα έρθει για να τον θαυμάσει η νεολαία της Θεσσαλονίκης. Ελπίζω ότι κατά την άφιξή του, πριν από τη διοργάνωση, θα μπορέσει να επισκεφθεί ορισμένα σχολεία, για να υπογράψει αυτόγραφα και να τον δούνε τα παιδιά διά ζώσης», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Τζαμαϊκανός σταρ, τρις «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 και 200 μέτρα, αγωνίσματα τα οποία έχει "σφραγίσει" με τα παγκόσμια ρεκόρ που σημείωσε μέσα στον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, έβαλε τέλος στις φήμες περί απουσίας του και θα δώσει τελικά το «παρών» στην διοργάνωση «World Athletics Final» της συμπρωτεύουσας προς ευχαρίστηση των απανταχού θαυμαστών του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick