twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Αυγούστου 2009

Ανθρωποκυνηγητό για την βεντέτα στα Λιόσια


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της οικογένειας των αθίγγανων που χθες το βράδυ πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 23χρονο ομόφυλό τους στα Άνω Λιόσια.

Αιτία του φονικού, μια βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες των δραστών και του θύματος. Δράστες είναι ένας 52χρονος και οι τρεις γιοι του, 22, 25 και 26 ετών.
Ήταν λίγο μετά τις 22:00 χθες το βράδυ, όταν οι αθίγγανοι πήγαν στο αντίσκηνο όπου διέμενε ο 23χρονος. Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο στήθος και την κοιλιά, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, αλλά και άλλων συγγενών του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε σήμερα το πρωί. Αμέσως μετά, οι συγγενείς του θύματος έκαψαν ένα παράπηγμα που που ανήκει σε έναν από τους γιους του 52χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα πριν το φονικό, ο 23χρονος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με μέλη της οικογένειας του δράστη.

Προανάκριση διενεργεί η Δ/νση Ασφαλείας Αττικής.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick