twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Αυγούστου 2009

Στην Liverpool ο Κυργιάκός!


Στα κότερα μπορεί ο ίδιος να ζαλίζεται, αλλά η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ προκάλεσε ζάλη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά στους φίλους της ΑΕΚ! Ο Σωτήρης Κυργιάκος θα είναι παίκτης της Λίβερπουλ απ' τη νέα χρονιά. Οι πληροφορίες που ήθελαν την Ένωση να τα βρίσκει σ' όλα με την ομάδα του μεγάλου...


Αγγλικού λιμανιού επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα ο κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε το απόγευμα της Τρίτης τους συμπαίκτες του στους Θρακομακεδόνες! Σε ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ η μεταγραφή. Αντιδράσεις από τους φίλους των «κιτρινόμαυρων». Η ΑΕΚ ψάχνεται για Βαγγέλη Μόρα, στα υπόψιν ο Γιάννης Γκούμας. Επιβεβαιώνουν απ' το Άνφιλντ.


Ο Sotis στην Λίβερπουλ!

Η μεταγραφή του Σωτήρη Κυργιάκου στην Λίβερπουλ θεωρείται γεγονός! Η ΑΕΚ τα βρηκε με την αγγλική ομάδα στα 3 εκατ. ευρώ και ο Sotis επιστρέφει στην Μεγάλη Βρετανία, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρέιντζερς. Η είδηση αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των φιλάθλων.

Μάλιστα 10 οπαδοί βρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων, μην έχοντας καθόλου καλές διαθέσεις. Ευτυχώς πάντως δεν σημειώθηκαν επεισόδια. Όσο για τον ίδιο τον Κυργιάκο οι πληροφορίες τον θέλουν να είπε αντίο στους συμπαίκτες του. Εκτός αυτού δεν συμμετείχε στ' οικογενειακό διπλό. Έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους τραυματίες.

Ήδη στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει ν' αναζητούν τον αντί-Κυργιάκο. Έψαξαν την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ένωση και τώρα παίζει στην Μπολόνια, ενώ στ' υπόψιν είναι ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκούμας ο οποίος είναι ελεύθερος.

Επιβεβαιώνει ο Κότον

Στο μεταξύ ο διευθυντής επικοινωνίας της Λίβερπουλ, Ίαν Κότον επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες. Ο κ. Κότον ξεκαθάρισε πως η αγγλική ομάδα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ.

Τα του δημοσιεύματος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportive.com.cy, η Λίβερπουλ κατέθεσε στην Ένωση πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κυργιάκου, αλλά οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν 5 εκατ. ευρώ για να πουλήσουν τον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Οι Άγγλοι επανήλθαν, πάντα σύμφωνα με τους Κύπριους, και πρόσφεραν 3 εκατ. ευρώ και στη Μεγαλόνησο ισχυρίζονται ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Reds.

Βέβαια πριν λίγες μέρες και με αφορμή το θέμα που είχε προκύψει με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Θανόπουλος είχε χαρακτηρίσει τον Κυργιάκο "σημαία της ΑΕΚ", όμως τελικά όλα έχουν την τιμή τους... Από την πλευρά τους οι Κύπριοι αναφέρουν πως οι πληροφορίες τους είναι από το περιβάλλον του αντιπροέδρου της «Ένωσης» Παντελή Αθηνή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου βρίσκεται η Λίβερπουλ. Αυτό αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του www.sportive.com.cy, που προσθέτουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αγγλικής ομάδας και της ΑΕΚ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μας, η Λίβερπουλ, που χωλαίνει στο κέντρο της άμυνάς της και ζητά επιγόντως αξιόπιστο στόπερ, πρόσφερε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η ΑΕΚ αξίωσε 5 εκατομμύρια. Τελικά, οι δύο ομάδες φαίνεται να τα βρίσκουν στα 3 εκατομμύρια. Θετικός στη μεταπήδησή του στον αγγλικό σύλλογο είναι, όπως πληροφορούμαστε, και ο ίδιος ο παίκτης.
Gazzetta team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick