twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Αυγούστου 2009

Αυξήθηκε η περιουσία του Michael Jackson μετά το θάνατό του


Τα περιουσιακά στοιχεία του Μάικλ Τζάκσον αυξήθηκαν κατά 100 εκατομμύρια δολάρια μετά το θάνατό του, κυρίως λόγω συμβολαίων με διαφημιστικές και με μία κινηματογραφική εταιρία και αναμένεται να αυξηθούν άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Τimes.

Σημαντικό μέρος αυτών των κερδών αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για να αποπληρωθούν τα χρέη του Τζάκσον, που υπολογίζονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής εικόνα για την καθαρή αξία της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Τζάκσον, ούτε για το ύψος των χρεών του.

Ο δικηγόρος του Τζάκσον και ένας από τους διαχειριστές της περιουσίας του, Τζον Μπράνκα εκτίμησε ότι κάθε χρόνο μπορούν να προστίθενται κέρδη ύψους από 50 έως 100

εκατομμυρίων δολαρίων στα περιουσιακά στοιχεία του Τζάκσον.

Περίπου το 40% της περιουσίας του Τζάκσον θα περάσει στη μητέρα και τα τρια αδέλφια του και άλλο 20% σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick