twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Αυγούστου 2009

Ποιοι διάσημοι χώρισαν το καλοκαίρι...


Κατερίνα Παπουτσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμηςγνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Έχω Ένα Μυστικό» και δεν άργησαννα γίνουν ζευγάρι. Κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε αυτή τη σχέση και κάθεφορά που δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν, περιορίζονταν σε αόριστες δηλώσεις,χωρίς όμως να αναφέρονται στην κοινή τους ζωή ως ζευγάρι. Οι κοινές τουςεμφανίσεις ξεκίνησαν στις αρχές Μαΐου, με πρώτη αυτή στο Villa Mercedes. Σχεδόνγια δύο μήνες το ζευγάρι εμφανίζονταν σε κοσμικά πάρτι καιεκδηλώσεις, αποφεύγοντας όμως τους φωτογράφους. Στην τελευταία της συνέντευξη η Κατερίνα παραδέχτηκε ότι δεν είναι πια μαζί με τον Αλέξανδρο. Φαίνεται πως μετά το τέλοςτης συνεργασία τους στο πλαίσιο της τηλεοπτικής σειράς αποφάσισαν πως πρέπει ναδιακόψουν και την όποια ερωτική, ή μη, σχέση είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους.



Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος

Η Μιμή Ντενίση και ο Βολιώτης δημοσιογράφος παντρεύτηκανπέρσι τον Οκτώβριο και δήλωναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η γνωστή ηθοποιόςείχε αναφέρει μάλιστα πως ο Σωτήρης Πολύζος έχει άριστες σχέσεις με τη θετή τηςκόρη, Μαριτίνα, και ότι η μικρή τον αγαπάει πολύ. Στα μέσα του φθινοπώρου όμωςτο ζευγάρι σταμάτησε να κάνει κοινές εμφανίσεις και αμέσως ξεκίνησαν οι φήμεςπου τους θέλουν να ζουν χωριστά. Ο δημοσιογράφος τις περισσότερες εβδομάδεςβρίσκεται εκτός Αθηνών λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και δεν είναιλίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί να διασκεδάζει μόνος του σε νυχτερινάκέντρα. Όσο αφορά τη γνωστή ηθοποιό, έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της με συχνάταξίδια στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει παραστάσεις και να ενημερωθεί γιατα θεατρικά δρώμενα. Πολλοί αναφέρουν πως η απόσταση ήταν ο κύριος λόγος που οιδύο τους βρίσκονται σε διάσταση. Κανένας όμως από τους δύο δεν έχει μιλήσειδημόσια για τη σχέση τους και τα όσα ακούγονται. Η Μιμή, πάντως, διαψεύδεικατηγορηματικά όσα ακούγονται, ενώ εκείνος κρατάει διαφορετική στάση απέναντιστα Μέσα, καθώς αρνείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.



Κολέτσα- Γιγουρτάκης

Χριστίνα Κολέτσα - Νίκος Γιγουρτάκης

Έχουν αποτελέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τηςσοουμπίζ καθώς τον τελευταίο χρόνο η σχέση τους έχει απασχολήσει τα μίντιααρκετές φορές. Το ζευγάρι είχε μια ταραχώδη σχέση, αλλά μόλις πρόσφατααποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στο θυελλώδη έρωτά τους. Στενή φίλη τουεπιχειρηματία αναφέρει για τη σχέση αυτή: «Ήταν μια δυνατή σχέση με πολλέςστιγμές μεγάλου πάθους και -ακόμα μεγαλύτερης- έντασης. Ήταν πολύ ερωτευμένοι,ωστόσο οι εκρηκτικοί χαρακτήρες και των δύο δεν τους επέτρεψαν να έχουν μιαφυσιολογική σχέση. Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν χωρίσει και δεν βλέπονται. ΟΝίκος αυτή τη στιγμή κάνει μόνος του διακοπές στα Χανιά».



Δωροθέα Μερκούρη - Γουάρντ Σρέ­γκεχοϊρντ

Ύστερα από εννέα χρόνια γάμου η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός καιμοντέλο αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον ολλανδικής καταγωγήςσύζυγό της Γουάρντ Σρέ­γκεχοϊρντ. Αιτία για το διαζύγιο υπήρξε η απόσταση, καθώς η Δωροθέα περνούσε τον περισσότερο χρόνο της στην Ελλάδα, ενώ οσύζυγός της ταξίδευε συνεχώς στην Αμερική και τη Γαλλία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην περνάει αρκετό χρόνο με την οικογένειά του, με συνέπεια την οριστική ρήξη στη σχέση τους. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο κόρες,την 9χρονη Γαία και την 5χρονη Ηλέκτρα, διατηρεί άριστες σχέσεις ακόμα και μετάτην απόφασή του να δώσει τέλος στο γάμο του. Άνθρωπος από το περιβάλλον τηςΔωροθέας αναφέρει σχετικά: «Ήταν μια κοινή απόφαση. Οι δυό τους εξακολουθούν να διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις».



Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα - Νίκος Τσικλακίδης

Τέσσερις μήνες μετά την ημέρα που έγιναν ζευγάρι, η ΒάναΜπάρμπα και ο επιχειρηματίας Νίκος Τσικλακίδης δεν είναι πλέον μαζί. Την είδησηεπιβεβαίωσε η ηθοποιός στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου στο Villa Mercedes σταμέσα Ιουλίου. Στενός φίλος της Βάνας αναφέρει πως τα προβλήματα στη σχέση τουςείχαν ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου. Η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της στο DownTown,χωρίς να μιλάει ξεκάθαρα για την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο, ανέφερε:«Έχω ζήσει έρωτες, αγάπη, θαυμασμό. Θα ήμουν αγνώμων, αν δεν τα εκτιμούσα όλααυτά. Μόνο που έγινα κακομαθημένη και θέλω πάντα να έχω το καλύτερο χωρίς ναυπάρχει. Πια». Παρόλα αυτά ο επιχειρηματίας συνεχίζει να είναι μέρος της ζωής της και πολλοί πιστεύουν ότι θα υπάρξει σύντομα επανασύνδεση.



Νίκος Αλιάγας - Γιώτα Τριγώνη

Ο παρουσιαστής και η οδοντίατρος ήταν μαζί τα τελευταία δύοχρόνια. Όλα όμως δείχνουν πως ο Νίκος Αλιάγας αποφάσισε να δώσει τέλος στησχέση τους. Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι ήταν η απόσταση,καθώς ο παρουσιαστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρισκόταν στη Γαλλία τονπερισσότερο καιρό. Η Γιώτα Τριγώνη όμως, λόγω του επαγγέλματός της δεν μπορούσενα ταξιδεύει όσο συχνά θα το επιθυμούσε για να δει τον αγαπημένο της, και έτσιεπήλθε η οριστική ρήξη στη σχέση τους. Πηγή από το περιβάλλον του παρουσιαστή αποκάλυψε: «Πριν ακόμα γνωρίσει τη Γιώτα έλεγε πως νιώθει έτοιμος να παντρευτείκαι να κάνει παιδιά. Στην αρχή πίστευε και ο ίδιος ότι είχε βρει τη γυναίκα μετην οποία θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του. Όταν νιώθουμε ερωτευμένοι,πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Του άρεσε που είχε δίπλατου μια Ελληνίδα, και μάλιστα πετυχημένη στο χώρο της, ωστόσο είναι ένα τόσοδιάσημο πρόσωπο στη Γαλλία, που η ζωή του είναι γεμάτη κοινωνικές υποχρεώσεις».



Ιωάννα Σουλιώτη - Κωνσταντίνος Γέρου

Έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου, το ζευγάρι αποφάσισε ναδώσει τέλος στην πολυετή σχέση του. Η Ιωάννα Σουλιώτη και ο επιχειρηματίαςσύζυγός της φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα, ανκαι φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως δεν γνώριζαν με βεβαιότητα το τι ακριβώςείχε συμβεί ανάμεσά τους. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριούαναφέρει: «Λίγο μετά το Πάσχα η Ιωάννα άλλαξε το προσωπικό της status στο Facebook γράφοντας "μπερδεμένη". Έκτοτε, οι φήμες για κρίση στο γάμοτης φούντωσαν και, όπως μάθαμε αργότερα, πράγματι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Κάποιοι όμως αισιοδοξούν πως τίποτα δεν έχει χαθεί οριστικά και πως γίνονταιπροσπάθειες να σώσουν το γάμο τους».
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick