twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Οκτωβρίου 2009

Στα μαχαίρια Μενεγάκη - Κωστόπουλος λόγω Τατιάνας...

Έξαλλη με τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο εμφανίζεται η Ελένη Μενέγακη.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το περιβάλλον της, θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Κωστόπουλος άφησε στο ραδιόφωνο υπονοούμενα πως η οικοδέσποινα του «καφέ» αντέγραψε την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο ιδιοκτήτης και ραδιοφωνικός παραγωγός του Nitro 102,5, φιλοξενώντας την κυρία «Αξίζει να το δεις», μεταξύ άλλων τη ρώτησε για την τολμηρή απόφασή της να παρουσιαστεί στο κοινό της αμακιγιάριστη, αλλά και για το ότι την ίδια ημέρα η ωραία Ελένη εμφανίστηκε κι εκείνη χωρίς μακιγιάζ.

Αν και η Τατιάνα προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση αρκούμενη στο να αναφέρει πως το ιδικό της γύρισμα προηγήθηκε κατά 15 ημέρες, ο Κωστόπουλος… τσιγκλόντας τη προσπάθησε να δημιουργήσει την ίντριγκα. «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Κωστόπουλος και δίκαια ενοχλήθηκε η Ελένη…» υποστηρίζει πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος.

«Θα έπρεπε αυτός να σεβαστεί τουλάχιστον τη συγγένεια τους. Και αν όχι να την προστατέψει, έστω να μη την εκθέσει. Αρκετό πόλεμο δέχεται από τους ξένους, τώρα θα φοβάται και τους δικούς της ανθρώπους;».

Γεγονός είναι ότι η Μενεγάκη πειράχτηκε πολύ, γιατί με τον Πέτρο και τη Τζένη Μπαλατσινού, πέρα από την κουμπαριά, τούς δένει και μια δυνατή φιλία. Για να τον βοηθήσει μάλιστα το καλοκαίρι, δε δίστασε να… τσαλακωθεί και να φωτογραφηθεί με την κόρη της στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στάιλινγκ, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις του Down Town. Και τώρα, αυτό που εισέπραξε, κατά την ίδια, ήταν απαξίωση.

Αν και η παρουσιάστρια δε συνηθίζει να τσακώνεται και να ζητά εξηγήσεις, σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει τον κουμπάρο της στη… μαύρη λίστα, αν και, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα.

Συνεργάτης στο σταθμό μάλιστα σχολίασε:

«Ο Πέτρος είναι αυθόρμητος. Αυτό του ήρθε κι αυτό ρώτησε. Ούτε θέμα προσπάθησε να δημιουργήσει και κυρίως ούτε να βλάψει την εικόνα της Μενεγάκη…».

Όσο για την εξέλιξη της σχέσης τους, θα το δείξει ο χρόνος, αφού τώρα η Ελένη είναι ένα καζάνι που βράζει και όλους δίκαια ή άδικα τους βλέπει υποψήφιους εχθρούς της...
stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick