twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Οκτωβρίου 2009

Σήμερα αρχίζει το X - Factor Live

Σε θέση ετοιμότητας Σάκης Ρουβάς, η επιτροπή - Γιώργος Λεβέντης, Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Θεοφάνους, Κατερίνα Γκαγκάκη - κοινό και... επίδοξα ταλέντα για την αποψινή πρεμιέρα του X Factor live στην τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα live. Είμαι βέβαιος ότι το σόου θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό και δυνατό από πέρυσι, με ακόμη περισσότερη ένταση, αγωνία και μεγάλες μουσικές στιγμές», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στο περιοδικό 7 μέρες TV, αναφερόμενος στο X-Factor.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής των live προγραμμάτων του X-Factor δήλωσε επίσης ότι πιστεύει στη μοναδικότητα του κάθε διαγωνιζόμενου, συμβουλεύει όλους του παίκτες να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια, ενώ πιστεύει στις νέες προκλήσεις που κρύβονται πίσω από ένα εγχείρημα όπως αυτό της παρουσίασης του X-Factor.

Το αλατοπίπερο του show δεν έχουν πάψει να είναι οι κόντρες ανάμεσα στην κριτική επιτροπή ενώ με ανυπομονησία αναμένονται σαφώς και τα νέα ταλέντα του ριάλιτι.
stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick