twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Μαΐου 2010

Μενεγάκη - Παντζόπουλος...Οι φωτογραφίες και το παρασκήνιο


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» ήταν ο Βασίλης Γραμμένος, ο δημοσιογράφος που έβγαλε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο!!!

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε με το νι και με το σίγμα το πώς τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες, ενώ με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε και την αντίδραση των δυο τους όταν κατάλαβαν ότι κάποιος τους παρακολουθεί.

Ήταν την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, ημέρα της απεργίας, που η Ελενίτσα αποφάσισε να πάει στη Νέα Μάκρη με τον γοητευτικό 40χρονο για ουζάκια, παίρνοντας μαζί της κι έναν φίλο της, έτσι για ξεκάρφωμα.

Στις πέντε το απόγευμα, ο δημοσιογράφος δέχεται ένα τηλεφώνημα, με το οποίο τον ενημερώνουν ότι η Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο έχουν βγει παρεούλα. Αμέσως παίρνει μαζί του έναν φωτογράφο και φτάνει μετά από μισή ώρα στο εστιατόριο που έτρωγαν τα δύο… «πιτσουνάκια».

Η Ελένη με την παρέα της καθόταν στα έξω τραπέζια ενός εστιατορίου, σε μια παραλία με αρκετό κόσμο, χωρίς να δείχνει ότι θέλει να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Και να τα χαδάκια, και να τα βλέμματα όλο νόημα και φυσικά ο δημοσιογράφος με τον παπαράτσι να καταγράφουν κάθε τους κίνηση!!! Μάλιστα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στην «Πρωινή Μελέτη», ότι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το καλοκαίρι δεν πίστευε ότι κάτι τρέχει μεταξύ της Ελενίτσας και του Ματέο, μετά από την εμφάνιση αυτή και κάποιες κινήσεις που είδε και που δεν κατέγραψε ο φακός, είναι σχεδόν σίγουρος ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Όταν δε ο φίλος της Ελένης έφυγε για λίγο από το τραπέζι, η παρουσιάστρια έγινε σύμφωνα με τον δημοσιογράφο πιο διαχυτική. Αυτά μέχρι να πάρουν πρέφα ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Γιατί μετά άλλαξε το σκηνικό.

Ο φωτογράφος που έβγαζε τα αποκαλυπτικά καρέ για να μην γίνει αντιληπτός το… «έπαιζε» και καλά κηπουρός που εργαζόταν στο εστιατόριο. Επειδή όμως ήταν πολλή ώρα στο συγκεκριμένο σημείο η Ελένη άρχισε να τον υποψιάζεται.

Αμέσως άρχισε να σκύβει το κεφάλι και να προσπαθεί να κρυφτεί. Όταν την είδε ο δημοσιογράφος, φώναξε αμέσως τον φωτογράφο και του είπε να επιστρέψει στο αυτοκίνητο.

Μόλις είδε η Ελένη Μενεγάκη ότι ο φωτογράφος έφυγε, σηκώθηκε άρον άρον και μπήκε μέσα στο εστιατόριο. Ο Παντζόπουλος από την άλλη, που δεν έχει εντοπίσει το δημοσιογράφο, σηκώνεται και αρχίζει να εξετάζει το χώρο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά του ο παπαράτσι, του δείχνει τον τηλεφακό και του ξεκαθαρίζει ότι θα τον τραβήξει φωτογραφίες.

Έντρομος ο επιχειρηματίας αρχίζει την τρεχάλα και καταλήγει τελικά να κρύβεται σε κήπο, γειτονικού σπιτιού!!! Ο δημοσιογράφος και ο φωτογράφος πηγαίνουν στο αυτοκίνητό τους και περιμένουν πότε θα φύγει το ζευγάρι.

Εκείνοι από την πλευρά τους βρίσκονται μέσα στο τζιπ του Παντζόπουλου και περιμένουν να φύγουν πρώτοι οι δημοσιογράφοι. Ξαφνικά, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, μπαίνει στο πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και με ιλιγγιώδη ταχύτητα πλησιάζει απειλητικά το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου.

Τους ρωτά λοιπόν γιατί βγάζουν φωτογραφίες το μαγαζί του κι όταν του λένε ότι περιμένουν την Ελένη Μενεγάκη, φεύγει, πάει στο τζιπ του Παντζόπουλου, τους ενημερώνει για τα καθέκαστα και τελικά, το… «ζευγαράκι» φεύγει!!!

Θρίλερ κανονικό δηλαδή το παρασκήνιο της καυτής φωτογράφησης, όχι αστεία!!!! Αλλά όπως είπε και ο δημοσιογράφος… «οι μάσκες έπεσαν»!!!
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick