twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουνίου 2009

Μόνο στον Ολυμπιακό ο Ντάρμπισάιρ


Στη σύσκεψη κορυφής του Ολυμπιακού αποφασίστηκε προτεραιότητα να δοθεί στην αγορά του Ματ Ντέρμπισιρ και στην απόκτηση αμυντικού με τον Ντραγκουντίνοβιτς να θεωρείται σχεδόν «κλεισμένος». Ο Αγγλος επιθετικός τόνισε στην Μπλάκμπερν ότι θέλει μόνο Ολυμπιακό, με την χρυσή τομή να βρίσκεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Υπογράφει ως το 2013 ο Γκαλέτι.


Ο Αγγλος επιθετικός αγωνιζόταν ως δανεικός στο λιμάνι από την Μπλάκμπερν και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν αυτό το θέμα πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Ζέεφελντ την Δευτέρα.
Η παραμονή του διεθνή στράικερ στον Πειραιά είναι θέμα χρόνου καθώς ο ίδιος ο παίκτης επικοινώνησε με τους «ρόβερς» και τους ξεκαθάρισε ότι από τις προτάσεις που έχει δεν τον ενδιαφέρει καμία παρά μόνο ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, χθες με την αγγλική ομάδα επικοινώνησε και ο εκπρόσωπος του Ματ ζητώντας ραντεβού το αργότερο μέχρι αύριο ώστε να επέλθει συμφωνία.Η μεταγραφή αναμένεται να κλείσει γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν δύο εκατομμύρια ευρώ, συν 600.000 μπόνους και η Μπλάκμπερν θα ρίξει τις απαιτήσεις της που έφταναν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
Όλα αναμένεται να «κλείσουν» το επόμενο 24ωρο και η χρυσή τομή θα βρεθεί γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ με τους πρωταθλητές να δίνουν και ένα 20% σε πιθανή μεταπώληση του παίκτη στα τέσσερα χρόνια που θα βρίσκεται στον Πειραιά.
Στο θέμα του αμυντικού ο Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς προβάρει τα «ερυθρόλευκα» και ο μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι απαιτήσεις της Σεβίλλης καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας ζητάει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Υπογράφει ως το 2013 ο Γκαλέτι
Αύριο θα λάβει τέλος η παραμονή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον Ολυμπιακό ως το 2013. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρόλευκων» θα περάσει την Πέμπτη από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο καθώς το τωρινό λήγει το 2011. Ο ετήσιες απολαβές του πρώτου σκόρερ των πρωταθλητών την περσινή περίοδο θα αυξηθούν κατά 300.000 ευρώ. Δηλαδή από 1,2 εκατ. ευρώ που έπαιρνε θα πάει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπει και ρήτρα εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχουν νεότερα για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Μέλος της επιτροπής επίλυσης διαφορών της ΦΙΦΑ ορίστηκε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Γιαννίκος.
Ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Μπομπό.
Εξελίξεις στο θέμα του Λέτο θα υπάρξει σε 15 με 20 μέρες καθώς η Λίβερπουλ δεν κάνει πίσω.
Το όνομα του Αλεξέντερ Τετέι έπεσε στο τραπέζι κατά τη χθεσινή σύσκεψη των «ερυθρόλευκων».
Ήδη 2.000 περσινοί κάτοχοι διαρκείας ανανέωσαν τις κάρτες τους.
Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση θεωρούν στον Πειραιά τον Φελίπε Τρεβιζάν Μάρτινς της Κοριτίμπα.
Αρέσει ο Νάτσο Σκόκο στον Ολυμπιακό.
Ο Κόκκαλης ρώτησε τον Νινιάδη για τον Μπεν Χαϊμ.
Γιώργος Βροντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick