twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουνίου 2009

Πολύ κοντά στον Ένχελααρ ο ΠΑΟ

Οι εκπρόσωποι του Ορλάντο Ένχελααρ έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά τις 13:00 για να συναντηθούν με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο την παρουσία των δύο μάνατζερ του Ολλανδού αμυντικού μέσου στην Ελλάδα και ότι απέμεναν λεπτομέρειες για τη μεταγραφή. «Είμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε στο αεροδρόμιο ο Ελληνας εκπρόσωπός του Παύλος Κουτσολιάκος. Ρεπορτάζ απο το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με διαφορετικές πτήσεις έφτασαν οι δύο ατζέντηδες του Ολλανδού παίκτη της Σάλκε στην χώρα μας. Ο ένας ήρθε με πτήση από την Γερμανία (Φρανκφούρτη) και ο άλλος από την Ολλανδία και συγκεκριμένα απο το 'Αμστερνταμ. «Είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα ή αύριο θα γίνει συνάντηση» ανέφερε ο ένας εκ των εκπροσώπων του Ένχελααρ ο Παύλος Κουτσολιάκος που έφτασε πρώτος στο Ελευθέριος Βενιζέλος με πτήση απο την Φρανκφούρτη. Ακολούθησε ο Ολλανδός μάνατζέρ του ο Εντουαρντ Μπούρλεσον λίγη ώρα μετά.
«Πρώτα θέλουμε να μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλό δρόμο» τόνισε και ο Μπούρλεσον.

Κώστας Γουλής
από την gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick