twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Ιουνίου 2009

Περίεργη απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στην Κρήτη

Ενα πρωτοφανές θρίλερ, που μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, εκτυλισσόταν μέχρι χθες αργά το απόγευμα στα Χανιά. Ο επιφανής επιχειρηματίας Αντρέας Φαντριδάκης φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν, να μεταφέρθηκε με τη βία χτες το πρωί από τέσσερις αδίστακτους άντρες σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην περιοχή Μαλάξας, με σκοπό την τρομοκράτησή του για άγνωστους λόγους ή ακόμα και την απόσπαση λύτρων. Ομως ο Φαντριδάκης κατάφερε να δραπετεύσει από το κτίριο υπό συνθήκες που ερευνώνται και λίγη ώρα αργότερα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Χανίων. Η ιστορία είναι απίστευτη και εκτυλίχθηκε σε λιγότερο από πέντε ώρες.

Το νέο «θρίλερ» με την εξαφάνιση του γνωστού επιχειρηματία, το οποίο στην αρχή έμοιαζε με καλοσχεδιασμένη απαγωγή, συγκλονίζει την Κρήτη, ένα μήνα μετά την αρπαγή και την άγρια δολοφονία του Γιάννη Κυπριωτάκη. Αυτή τη φορά θύμα φέρεται να ήταν ο 65χρονος επιχειρηματίας Ανδρέας Φαντριδάκης από τα Χανιά, ο οποίος είναι έμπορος μαρμάρων και ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχειακών μονάδων σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές των Χανίων, την Αγία Μαρίνα.

Η εμπλοκή του στο πρωτοφανές συμβάν έγινε χθες γύρω στις 11.30 το πρωί, όταν ανυποψίαστος ο επιχειρηματίας είχε βγει για να κάνει τον καθιερωμένο περίπατό του κοντά στο σπίτι του, στο χωριό Σταλός της Νέας Κυδωνίας Χανίων, επτά χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Ξαφνικά φρέναρε δίπλα του ένα αυτοκίνητο (κατά μία αυτόπτη μάρτυρα, της οποίας εξετάζεται η αξιοπιστία) και πριν προλάβει να καταλάβει τι γίνεται ένας άντρας τον άρπαξε από το μπράτσο και με δύναμη τον πέταξε μέσα στο όχημα. Αμέσως ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του ένα σύννεφο σκόνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο ήταν συνολικά τέσσερις, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Ωστόσο μέχρι χθες το απόγευμα (όπως διέρρεε από τις Αρχές) δεν είχαν ζητηθεί λύτρα, ούτε είχε γίνει κάποιο τηλεφώνημα στην οικογένεια του 65χρονου, η οποία είχε αναστατωθεί. Αλλες πάλι πηγές λένε πως η οικογένεια προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την αρπαγή του ανθρώπου της. Μάλιστα τοπικοί δημοσιογράφοι που πήγαν χθες στο σπίτι της οικογένειας του Φαντριδάκη αποπέμφθηκαν από τους οικείους του λέγοντας ότι δεν τους αφορά το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γιοι του Φαντριδάκη έχουν αντιπροσωπία αυτοκινήτων Renault, Audi και Volkswagen στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Μαΐου ο επιχειρηματικός κόσμος είχε συγκλονιστεί από την απαγωγή του 50χρονου Γιάννη Κυπριωτάκη. Μία μέρα μετά ο άτυχος άντρας είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, αφού η οικογένειά του είχε αφήσει μια βαλίτσα με 154.000 ευρώ λύτρα στους απαγωγείς. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να συλλάβει τους κακοποιούς.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι χθες το βράδυ έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο επιχειρηματίας υπήρχαν οι πληροφορίες ότι ο Φαντριδάκης έφερε τραύματα στα πόδια και στα χέρια από σκοινιά, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τον κρατούσαν δεμένο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, στρατηγός Μπεσίρης, ο οποπίος προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι για να γίνει σαφές εάν επρόκειτο για απαγωγή ή για προσωπική υπόθεση

Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick