twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

24 Ιουνίου 2009

Παρασκήνια από το γάμο Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενίας Μανωλίδου


Ο αγχωμένος γαμπρός Αδωνις Γεωργιάδης έστρωνε το κόκκινο χαλί, η νύφη Ευγενία Μανωλίδου πόζαρε με νάζι στην κάμερα του γερανού, ο κόσμος… άρπαζε τις μπομπονιέρες προτού αρχίσει το μυστήριο, ενώ μια εκ των υπευθύνων φώναζε: «Κάντε πέρα, ανοίξτε να δει η Ευγενία το στολισμό».

Από τις 5.00 το απόγευμα είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα, όπου προχθές τελέστηκε ο πολυαναμενόμενος «μπουμπουκογάμος», που επισφραγίστηκε με καυτά φιλιά! Οι πιο πολλοί -φορώντας τσόκαρα, σορτς και με πλαστικές σακούλες στα χέρια- είχαν μόλις επιτρέψει από το μπάνιο τους στη θάλασσα. Στις 7.30 περίπου έφτασε ο γαμπρός Αδωνις Γεωργιάδης και αμέσως... έπιασε δουλειά, επιβλέποντας και βοηθώντας ακόμα και το συνεργείο του στολισμού. Η πρασινολαδί γραβάτα του (ασορτί με την οικολογικού χρώματος κορδέλα της πρόσκλησης και της μπομπονιέρας) συμβόλιζε την... ελιά, που ήταν το σήμα κατατεθέν του γάμου.

Μέχρι να έρθει η νύφη (που τον έστησε είκοσι πέντε λεπτά), γινόταν χαμός στο προαύλιο της εκκλησίας. Οι οπερατέρ με τις κάμερες ανά χείρας (και ένα γερανός μες τη μέση) ποδοπατιόντουσαν με τους φωτογράφους για ένα πλάνο, για ένα ενσταντανέ, χωρίς όμως γνωστούς πρωταγωνιστές στα κάδρα τους. Ο λόγος; Εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, πρόεδρο του ΛΑΟΣ που ήταν ο κουμπάρος, τους βουλευτές του ίδιου κόμματος στο οποίο ανήκει ο γαμπρός, τον Γιώργο Λεβέντη, διευθυντή του ΑΝΤ1 που ήρθε για τη νύφη και τέως παρουσιάστρια της «Στιγμής τηςαλήθειας» και κάποιους άλλους, οι υπόλοιποι ήταν σχεδόν... άγνωστοι: απλός κόσμος που ήθελε να ικανοποιήσει την περιέργειά του, να δει από κοντά το πολυσυζητημένο ζευγάρι και να... τσουρομαδήσει τα πανέρια με τις μπομπονιέρες πριν από την ώρα τους.

Οταν έφτασε η νύφη σσυνοδευόμενη από τον μεγάλο γιο της Αλέξανδρο, έγινε το «έλα να δεις». Η υπεύθυνη για την... τάξη του γάμου έβγαζε τις πιο τσιριχτές κραυγές της. «Κάντε άκρη!» έλεγε. Αν και συγκινημένη, η νύφη (μόλις βγήκε από το πολυτελές υβριδικό τζιπ σκούπισε τα μάτια της με μαντιλάκι) σταμάτησε για αρκετά λεπτά στο πλατύσκαλο της εκκλησίας, έδωσε συνεντεύξεις και φωτογραφήθηκε σε... χολιγουντιανές πόζες.

Μέσα στην εκκλησία, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε πλάκες στον γαμπρό, ενώ μετά το γάμο το ζευγάρι σχεδόν ποδοπατήθηκε από το... ανεξέλεγκτο πλήθος, πού ήθελε να του σφίξει το χέρι και να του ευχηθεί. Η μόνη που... διασώθηκε από το χαμό ήταν η μητέρα της νύφης, που έτρεξε και κλείστηκε στο νυφικό τζιπ μέχρι να τελειώσει του... Κουτρούλη ο γάμος!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ 'Αδωνις Γεωργιάδης περίμενε με αγωνία την άφιξη της νύφης στον Αγ.Κωνσταντίνο της Γλυφάδας. Η αλήθεια είναι οτι περίμενε και περισσότερους επώνυμους ...
Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick