twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Αυγούστου 2009

Zέτα Μακρυπούλια : Διακοπές χωρίς σύντροφο


Στην Κρήτη, που με τον Αντώνη Ρέμο την επισκέπτονταν σχεδόνκάθε καλοκαίρι όσα χρόνια ήταν μαζί, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια.Όχι βέβαια ολο­μόναχη ούτε όμως με νέο σύντροφο, αφού η Ζέτα έχει επιλέξει να είναιμόνη της, αλλά με μεγάλη γυναικοπαρέα.



Με σλόγκαν «τα κορίτσια ξεκουράζονται!», η Ζέτα αποφάσισενα περάσει σχεδόν δέκα μέρες παρέα με τις καλές της φίλες Σοφία Φαρα­ζή, Θάλεια Ματίκα και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Η Ζέτα νοίκιασε για τη διαμονή τους το σπίτι όπου έμεναν πάντα με τον Αντώνη τα καλοκαίρια που επισκέπτονταν την Κρήτη, και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τοΡέθυμνο» λέει πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον.



Μετά την Κρήτη η Ζέτα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Κέρκυρα και ύστερα θα πάρει αποφάσεις σχετικά με τα χειμε­ρινά επαγγελματικά σχέδιάτης. Ήδη πάντως έχει πει όχι στην πρόταση που της έγινε από τον ΑΝΤ1 για να πρωταγωνιστήσειστην τηλεοπτική σειρά Mr and Mrs Pills. Από την άλλη, το μόνο σίγουρο είναι ότιτη νέα σεζόν θα τη δούμε, για τέσσερα επεισό­δια μόνο, στο καινούργιο σίριαλ τουΧριστόφορου Παπακαλιάτη Τέσσερα, που θα προβάλλεται από το Mega.
Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick