twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Αυγούστου 2009

Πότε παντρεύονται τα ζευγάρια της showbiz...

Τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της φετινής χρονιάς,ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα τηςεγχώριας σοουμπίζ που έπειτα από πολλά χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν ναεπισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μερικοί από αυτούς ανακοίνωσαν την απόφασή τουςδημόσια, άλλοι πάλι, όντας επιφυλακτικοί, τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τιςλεπτομέρειες ή ακόμα και την επιβεβαίωση της είδησης, θέλοντας να προστατεύσουντην ιδιωτική τους αυτή στιγμή.

Μάζης - Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης ανακοίνωσαν τονΙανουάριο πως σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2009, χωρίς όμως ναέχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία. Καθώς όμως η Μπέττυ διανύει τον τρίτο μήνα τηςεγκυμοσύνης της υπάρχει το ενδεχόμενο ο γάμος να γίνει μετά τη γέννηση τουπαιδιού τους. Αν και το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση τηςεγκυμοσύνης -προφανώς γιατί επιθυμούν να κρατήσουν την ιδιωτική αυτή στιγμήμακριά από τα φώτα της δημοσιότητας-, άνθρωποι από το περιβάλλον τηςπαρουσιάστριας αναφέρουν ότι η ίδια είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.



Χρηστίδου - Μαραντίνης

Ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί,η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα παντρευτούν στις 16 Αυγούστου στηΧαλκιδική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παρουσιάστρια έχει ήδη διαλέξει τονυφικό της ενώ αυτή την περίοδο φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμουτης. Το ζευγάρι πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει στην Αθήνα, καθώς αυτόαπαιτούν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Από τη νέα σεζόν η Σίσσυ θα συνεχίσεινα βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην παρουσίαση του πρωινού τουΣαββατοκύριακου ενώ παράλληλα θα παρουσιάζει την εκπομπή «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».



Σκορδά- Λιάγκας

Σκορδά - Λιάγκας

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!», ο Γιώργος Λιάγκαςαποκάλυψε ότι σκέφτεται συχνά το ενδεχόμενο του γάμου. Η δήλωση αυτή ήταναρκετή για να θεωρήσουν πολλοί πως εμμέσως επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουντο δημοσιογράφο να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό τουΦαίη Σκορδά. Οι δύο δημοσιογράφοι από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι αν και δενπροσπάθησαν να κρύψουν τη σχέση τους, απέφευγαν να εμφανίζονται μαζί, καθώςκαι οι δύο είναι άνθρωποι που δεν τους αρέσει να προβάλλουν την προσωπική τουςζωή. Μετά τη δημόσια παραδοχή της σχέσης τους, με τις κοινές τους εμφανίσεις ναπληθαίνουν, όπως επίσης και το γεγονός ότι η ξανθιά παρουσιάστρια μετακόμισε στοσπίτι τού συντρόφου της -κάτι το οποίο δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα-, πολύςκόσμος πιστεύει ότι ο γάμος τους είναι απλά θέμα χρόνου.



Περράκη - Μουρούτσος

Από την πρώτη στιγμή που η παρουσιάστρια και ο Ολυμπιονίκηςέγιναν ζευγάρι δεν το έκρυψαν ούτε λεπτό. Η Αναστασία με τον αθλητή τουτάε κβον ντο γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων πριν από ένα χρόνο περίπου και από τότεείναι αχώριστοι. Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει το γάμο του, που θα είναιπολιτικός, για τις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς η Αναστασία διανύει τον τέταρτο μήνα τηςεγκυμοσύνης της. Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό «ΟΚ!» αποκάλυψαν πως έχουνπρογραμματίσει το θρησκευτικό γάμο για το καλοκαίρι του 2010 και θα συνδυάσουντο Μυστήριο με τη βάφτιση της κόρης τους, που θα γεννηθεί το φθινόπωρο.



Ξυλά- Γιαννακόπουλος

Ξυλά - Γιαννακόπουλος

Μετά την κινηματογραφική πρόταση γάμου του ΚωνσταντίνουΓιαννακόπουλου στη Φαίη Ξυλά, ο γάμος τους είναι θέμα χρόνου. Το ζευγάρι πουείναι μαζί περίπου 4 χρόνια είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και σκοπεύουν ναανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όταν τους το επιτρέψουν οι επαγγελματικές τουςυποχρεώσεις. Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έκανε πρόταση γάμου στην ξανθιάηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε. Οι συντελεστέςκάλεσαν τη Φαίη στη σκηνή, όπου ο αγαπημένος της μπροστά στο κοινό τής ζήτησενα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο DownTown μετά την πρόταση γάμου δήλωσε: «Δεν πίστευα ότι μου συνέβαινε όλο αυτό καιδεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα ναζήσω με αυτόν τον άντρα όλη μου τη ζωή και σκεφτόμουν ότι θα ήταν πολύ ωραία ναπαντρευτούμε, αλλά και να μη γινόταν αυτό... πάλι δεν θα αγχωνόμουν. Εγώ ναείμαστε μαζί θέλω. Χαίρομαι, φυσικά, όσο δεν μπορείς να φανταστείς που μου έκανεπρόταση. Και τι πρόταση, έτσι; Πιο τέλειος τρόπος δεν υπήρχε!».



Καλομοίρα - Γιώργος Μπουσάλης

Αν και είναι μόλις 25 χρόνων, η Καλομοίρα δηλώνει πως είναιέτοιμη να παντρευτεί, καθώς όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο Pink Woman:«Ο Γιώργος είναι απλά ο άνθρωπός μου. Ξέρω ότι θα είναι ένας πολύ καλόςπατέρας, είναι πολύ σοβαρός, έξυπνος κι αυτό είναι κάτι που θαυμάζω πολύ. Νιώθωακόμα ότι με προστατεύει». Ο Γιώργος έκανε πρόταση στην Καλομοίρα πέρσι τοκαλοκαίρι στη Νέα Υόρκη την 4η Ιουλίου. Το ζευγάρι έχει δηλώσει πως θα ήθελε ογάμος να γίνει στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι αδύνατο καθώς οι συγγενείς τους καιοι φίλοι τους είναι στη Νέα Υόρκη. «Θα 'θελα πάρα πολύ να γίνει ο γάμος μαςεδώ. Εδώ με έχει στηρίξει ο κόσμος και εδώ πραγματοποιήθηκαν τα όνειρά μου.Είναι δύσκολο, όμως, για τους συγγενείς από την Αμερική, και είναι οι πολύστενοί συγγενείς που δεν μπορούν να 'ρθουν, όπως η αδελφή μου». Η Καλομοίρα σεσυνέντευξή της στο «ΟΚ!» αποκάλυψε ότι ο γάμος τους θα γίνει το Σεπτέμβριο του2010.



Ευριδίκη- Κοργιαλάς

Ευρυδίκη - Δημήτρης Κοργιαλάς
Έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι σε αποκλειστική συνέντευξη στο DownTown αποκάλυψε πως σκοπεύει να παντρευτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, ηΕυρυδίκη ανέφερε πως η πρόταση γάμου ήταν δική της πρωτοβουλία, καθώς έπειτα από πολλέςπροτάσεις που της είχε κάνει ο αγαπημένος της και τις είχε απορρίψει, μια μέρατου ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα ήθελε να παντρευτούν. «Η αλήθεια είναι πως,όταν ο Δημήτρης μού μίλησε πρώτη φορά για γάμο, εγώ δεν το είχα καν στο μυαλό μου,οπότε δεν τον πήρα στα σοβαρά. Στη διάρ­κεια της σχέσης μας έτυχε να το ξανασυζη­τήσουμεδυο-τρεις φορές ακόμα και, όταν πια μείναμε μαζί, αφού πέρασε ένα διά­στημα, τονέπιασα μια μέρα και του έδει­ξα στο ημερολόγιο δύο ημερομηνίες. Και του λέω «Διάλεξε.Ποια ημερομηνία θέλεις να παντρευτούμε; Αυτή ή αυτή;». Το ζευγάρι θέλοντας νακρατήσει το γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν θέλει να ανακοινώσειτην ακριβή ημερομηνία, καθώς ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.Όσο αφορά τους φίλους της Ευρυδίκης και του Δημήτρη, θα έχουν την ευκαιρία ναγιορτάσουν το γεγονός σε ένα μεγάλο πάρτι που σκοπεύουν να διοργανώσουν για τογάμο.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick