twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Ιουνίου 2009

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μπουρούσης

Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι και τη νέα περίοδο ο Γιάννης Μπουρούσης! Όπως ανέφερε πρώτο το www.sport-fm.gr αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό της υπόθεσης. Ο διεθνής σέντερ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την νέα προσφορά ύψους 5,1εκατ. ευρώ που του έκαναν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για τριετές συμβόλαιο συν κάποια μπόνους και είπε το «ναι», βάζοντας τέλος στο μεγαλύτερο σίριαλτου καλοκαιριού για τους «ερυθρόλευκους». Τις επόμενες ημέρες οι υπογραφές και η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Συμφώνησαν και συνεχίζουν!

Παίκτης του Ολυμπιακού οριστικά και αμετάκλητα θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο Γιάννης Μπουρούσης. Όπως έγραψε πρώτο το βράδυ της Παρασκευής (19/06) το www.sport-fm.gr, ο διεθνής Έλληνας σέντερ συμφώνησε με την ΚΑΕ και θα λάβει το ποσό των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως ποσό που με τα μπόνους κατάκτησης τίτλων θα αγγίξει τα δυο εκατομμύρια. Το τέταρτο και καθοριστικό όπως αποδείχθηκε ραντεβού του μάνατζερ του παίκτη με τους αδελφούς Αγγελόπουλους έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και η αύξηση της προσφοράς οικονομικά αλλά και στη χρονική διάρκεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Μπορεί η υπόθεση να πέρασε από πολλές αναταράξεις αλλά ο παίκτης παραμένει στην ομάδα της καρδιάς του, αφού πρώτα έμεινε βέβαια και ευχαριστημένος από την προσφορά.

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ή το πολύ την Δευτέρα, ο Μπουρούσης θα υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο και θα αναχωρήσει ήρεμος για τις διακοπές του, αφού άφησε στα «κρύα» του λουτρού την Ρεάλ Μαδρίτης και αγνόησε παράλληλα τις «σερείνες» του ΝΒΑ. Βασικότερη αιτία παραμονής όπως υποστηρίζει το «στενό» περιβάλλον του παίκτη, ήταν η αγάπη του για την ομάδα, αλλά και η θέλεσή του να πάρει κάποιον τίτλο με αυτή. Όταν λοιπόν παρά τις εκτιμήσεις για το αντίθετο η ερυθρόλευκη ΚΑΕ του έκανε νέα άυξηση στην προσφορά, το σκέφτηκε για δύο-τρεις ώρες και περίπου στη 01:00 τα μεσάνυχτα αποδέχθηκε την πρόταση, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν μέχρι και στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Ζέρβας
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick